Producten & Diensten

MEDION en ERAZER lanceren Reliability Programma, bieden de consument 100% zekerheid

MEDION & ERAZER

MEDION en ERAZER hebben vandaag ieder een betrouwbaarheidsprogramma gelanceerd om consumenten extra zekerheid te bieden dat zij een laptop of pc in huis halen van de allerhoogste kwaliteit. Na het volgen van enkele stappen kan de klant volledige restitutie ontvangen van de betaalde productprijs in het geval van een technisch mankement én na reparatie mag de klant het product houden.

“Het zit in ons DNA om het volledige potentieel te benutten,” aldus Dirk-Jan Hartog, Marketing & PR Manager North South Region. “Om consumenten nóg meer zekerheid te bieden bij de aanschaf van een product hebben we een betrouwbaarheidsprogramma voor onze laptops en pc’s in het leven geroepen. Hiermee kunnen we onze klanten 100% zekerheid geven.”

Om deel te nemen aan het betrouwbaarheidsprogramma, volgen klanten de volgende stappen:

  • Koop tussen 14 oktober 2024 en 31 maart 2025 een in aanmerking komend product van MEDION of ERAZER bij een deelnemende retailer. De producten zijn alle nieuwe (niet opgeknapte of tweedehands) laptops en pc’s van MEDION en ERAZER met een Intel-processor (inclusief all-in-one-pc’s, mini-pc’s en notebooks).
  • Het product dient binnen 15 dagen na de aankoopdatum geregistreerd te worden op https://medionpromos.com/reliability
  • Als er in het product een technisch mankement optreedt en het product binnen 30 en 365 dagen na de aankoopdatum is gerepareerd, kan de koper een volledige restitutie van de aankoopprijs aanvragen.
  • Het technisch mankement kan worden gemeld via de technische ondersteuningswebsite van het desbetreffende merk.

Het betrouwbaarheidsprogramma gaat per direct van kracht en is van toepassing op alle laptops en pc’s van MEDION en ERAZER die beschikken over een Intel-processor en in Benelux verkocht worden tot 31 maart 2025.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0