Producten & Diensten

ClearPeople kondigt strategisch partnerschap aan met L-IME voor uitbreiding van Atlas-implementaties in de Benelux-regio

L-IME | Marjan Hermkes

ClearPeople, een toonaangevende kennismanagement softwareleverancier, heeft aangekondigd dat L-IME, een adviesbureau gevestigd in Eindhoven, zich heeft aangesloten bij het groeiende netwerk van implementatiepartners. Atlas is een geavanceerd kennisintranet dat is ontworpen om samenwerking, kennisdeling en productiviteit te verbeteren binnen professionele dienstverlenende organisaties, zoals de advocatuur. Met name voor advocatenkantoren die gebruikmaken van Microsoft 365 is Atlas interessant, vanwege de naadloze integratie met branche-specifieke toepassingen in deze kennisintensieve sector, zoals de gebruikelijke documentmanagementsystemen.

Het partnerschap is een belangrijke stap in de missie van ClearPeople om haar innovatieve platform beschikbaar te maken voor de juridische en professionele dienstverlenende sectoren in de Benelux-regio.

In reactie op de toenemende vraag naar effectief kennismanagement zal L-IME, dat bekendstaat om haar expertise in de juridische sector, haar diensten uitbreiden voor de implementatie van Atlas voor klanten in de hele Benelux. Als onafhankelijk adviesbureau biedt L-IME een objectieve benadering voor elk project. De samenwerking met ClearPeople is niet alleen een strategische beslissing, maar ook een bevestiging van de gezamenlijke visie dat praktisch kennisbeheer verder gaat dan alleen de technische implementatie van een platform. L-IME benadrukt dat de toegevoegde waarde ligt in het optimaliseren van werkprocessen rondom kennisdeling en samenwerking. De samenwerking met ClearPeople past in het streven van L-IME naar het aanbieden van een holistische oplossing om organisaties A.I. ready te maken en in staat te stellen om optimaal gebruik te maken van geavanceerde technologie.

Met Atlas biedt L-IME haar klanten verschillende voordelen, zoals:
– Het samenbrengen en ontsluiten van data uit meerdere verspreide systemen.
– Het leveren van een uniforme gebruiksvriendelijke zoekervaring die tijd en moeite bespaart.
– Het ondersteunen van de A.I.-strategie van je organisatie met een beheersbare toegang tot gegevens.

“We zijn verheugd om L-IME als Atlas-implementatiepartner te verwelkomen,” zegt Katya Linossi, CEO van ClearPeople. “Hun diepgaande kennis van de juridische en professionele dienstverlenende sector en hun oplossingsgerichte toewijding en kwaliteit maken hen tot een ideale partner voor het vergroten van ons bereik in de Benelux-regio. We zijn ervan overtuigd dat L-IME een belangrijke rol zal spelen in het leveren van de voordelen van Atlas aan onze gezamenlijke klanten.”
L-IME’s uitgebreide ervaring in de juridische en professionele dienstverlenende sector stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van advocatenkantoren en professionele dienstverleners. Hun lokale kennis en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat klanten in de Benelux-regio optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden van Atlas om hun operaties te stroomlijnen en hun concurrentiepositie te versterken.

“We kijken uit naar de samenwerking met ClearPeople en wat Atlas voor onze klanten kan betekenen,” zegt Marjan Hermkes, medeoprichter van L-IME. “Atlas is een gebruiksvriendelijke oplossing die perfect aansluit bij onze missie om ervoor te zorgen dat de juridische branche effectiever kan werken met behulp van IT en meer rendement kan halen uit digitalisering.
Door het samenbrengen van de krachtige Microsoft 365 functionaliteit met de robuustheid van een onderliggend Document Management Systeem, kan namelijk met behulp van Atlas eindelijk geprofiteerd worden van het beste van deze beide werelden.”

Dit partnerschap met L-IME maakt deel uit van de bredere strategie van ClearPeople om haar aanwezigheid in belangrijke Europese markten uit te breiden. Gezien de groeiende vraag naar het ontsluiten van kennis en het veilig toegankelijk maken van content voor AI initiatieven, is de samenwerking tussen ClearPeople en L-IME goed gepositioneerd voor het leveren van aanzienlijke waarde aan gezamenlijke klanten in de Benelux regio.

Over ClearPeople
ClearPeople is een team van experts, die met uitgebreide branchekennis en een niet aflatende drang naar innovatie Atlas ontwikkelt, een Intelligent Knowledge Platform voor Microsoft 365 dat door organisaties wordt vertrouwd om moeiteloos contextuele kennis toegankelijk te maken voor werknemers, zodat ze zich kunnen concentreren op hun werk in plaats van op het zoeken naar informatie.

Over L-IME
L-IME is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van advocatenkantoren bij vraagstukken over digitalisering en het succesvol doorvoeren van veranderingen. L-IME opereert op het snijvlak van mensen, processen en technologie. Het een kan niet zonder het ander. Deze multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat een verandering gedragen wordt door de hele organisatie en het maximale uit een IT-investering wordt gehaald.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0