Producten & Diensten

SafeGPT lanceert AI-Support Chat voor optimale klantenservice

SafeGPT

Het softwarebedrijf SafeGPT introduceert een nieuwe AI-Support Chatbot. Speciaal ontworpen voor bedrijven om de online klantenservice eenvoudig en veilig te optimaliseren. De Support Chatbot maakt gebruik van generatieve AI gebaseerd op verschillende taalmodellen zoals GPT-4o. Hierdoor kan de AI-bot op een zeer menselijke en accurate manier reageren. De Support Chatbot is een nieuwe functionaliteit van het AI-platform van SafeGPT. Dit platform richt zich op efficiëntie realiseren in bedrijfsvoering en dienstverlening van bedrijven door simpele, veilige AI oplossingen te bieden.

De virtuele assistent geeft bezoekers van websites een toegankelijke manier om het eerste klantcontact met een bedrijf te starten. De Chatbot vangt eenvoudig de meest routinematige klantvragen op, waardoor dit bedrijven veel tijd en kosten kan besparen. De AI-assistent is volledig aanpasbaar en kan qua huisstijl en spreekstijl afgestemd worden op de specifieke behoeften van elk bedrijf. De kwaliteit van de chatgesprekken wordt continu geanalyseerd en de resultaten teruggekoppeld aan de servicemedewerkers. Zij kunnen de gesprekken eenvoudig volgen en indien nodig ingrijpen.

De Support-oplossing is onderdeel van het innovatieve AI-platform van SafeGPT, dat zich richt op de zakelijke markt. Eenvoud, toegankelijkheid en veiligheid vormen de kernprincipes van alle bedrijfsoplossingen. De producten zijn hierdoor zeer geschikt voor bedrijven die veel met privacy- en bedrijfsgevoelige gegevens werken. SafeGPT helpt bedrijven zo op een veilige manier efficiënter te werken met de inzet van kunstmatige intelligentie.

Het platform biedt naast de support chat een breed scala aan AI-toepassingen. Die door de inzet van slimme orkestratie van AI-taalmodellen breed inzetbaar is. Van contentcreatie, directe verslaglegging met transcripties, contextgericht vertalen, data-analyse tot het verbeteren van de klantenservice, SafeGPT levert alles vanuit één centrale oplossing.

Voor meer informatie over de nieuwe oplossing kun u terecht bij safegpt.nl/pers

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0