Producten & Diensten

SafeGPT, innovatief AI-platform voor bedrijven

Doortje Lekkerkerk, SafeGPT

Het Nederlandse bedrijf SafeGPT introduceert hét AI-platform, speciaal ontworpen voor de Nederlandse zakelijke markt. Het platform, vergelijkbaar met chatGPT en Copilot, is volledig afgestemd op de behoeften van Nederlandse bedrijven en organisaties. Het SafeGPT-platform is niet zomaar een generatieve chatbot, maar een uitgebreide ICT-gereedschapskist die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en regelgeving, waaronder de AI Act, AVG-wetgeving en ISO27001-certificering. Dit platform biedt een scala aan AI-gedreven tools die bedrijven helpen efficiënter, effectiever en veiliger te werken met kunstmatige intelligentie. SafeGPT heeft functies als Chat Assistent, Tekstverwerker, Cognitieve Vertaler, Opname en Transcriptie, en Anonimiseren van gevoelige informatie.

Met integraties in MS365 en WhatsApp, stelt SafeGPT bedrijven in staat om hun communicatie en productiviteit naar een hoger niveau te tillen. De tools van SafeGPT helpen bij het verbeteren van zakelijke communicatie, het overwinnen van creatieve blokkades en het beschermen van gevoelige informatie.

“Onze missie is om elke medewerker in een organisatie te versterken door gebruik te kunnen maken van AI en de oplossingen dus in te zetten voor iedereen. Hiermee profiteert het hele bedrijf van de mogelijkheden van AI, doe je meer werk in minder tijd, wordt het werken leuker en versterken we de algehele productiviteit versterkt. We zijn trots om een betrouwbare en efficiënte AI-oplossing van Nederlandse bodem te lanceren,” zegt Mitchell Lachman, CEO van SafeGPT.”

SafeGPT richt zich met name op de zakelijke markt. Door de inzet van slimme orkestratie van AI-taalmodellen (waaronder GPT-4o) is SafeGPT een breed in te zetten gereedschapskist die heel veel tijdswinst gaat opleveren in de automatisering en digitalisering van kantoor werk. Of het nu gaat om het verbeteren van de klantenservice, het stroomlijnen van interne processen of het genereren van waardevolle inzichten uit data, SafeGPT biedt de tools en expertise die nodig zijn om succesvol te zijn in een steeds digitaal wordende wereld.

Stimuleren van Nederlandse AI-ontwikkelingen

In een markt die gedomineerd lijkt door Amerikaanse multinationals biedt SafeGPT een verfrissend alternatief. SafeGPT laat zien dat er op het gebied van generatieve AI in de kantoorautomatisering keuze is en dat deze technologie prima van Nederlandse bodem kan komen. De kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak hoeft daarbij zeker niet in te boeten.

Voor meer informatie over SafeGPT en de mogelijkheden voor uw bedrijf, bezoek onze website https://www.safegpt.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0