Bedrijven & Organisaties

STRATO benoemd tot beste hostingprovider in MT1000

STRATO

In het jaarlijks onderzoek van ondernemersplatform MT/Sprout neemt STRATO opnieuw de eerste positie in onder de hostingaanbieders.

In de top 1.000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland is STRATO opnieuw uitgeroepen tot winnaar in de categorie Hosting. Daarmee zet de hostingaanbieder zijn succesvolle positie op de Nederlandse markt voort – STRATO ontvangt deze titel voor de zesde keer.

Dit succes wordt ondersteund door een duidelijk teken van klanttevredenheid. In het onderzoek behaalde STRATO namelijk eveneens de hoogste Net Promoter Score (NPS) van alle deelnemende hostingbedrijven. Hiermee wordt gemeten of klanten het gebruik van een dienstverlener zouden aanraden.

De sterke resultaten komen niet uit de lucht vallen. Als hostingaanbieder verbetert STRATO continu zijn productportfolio en de gebruikerservaring. Zo introduceerde het hostingbedrijf afgelopen zomer de nieuwe AI-websitemaker SmartWebsite en voegde intuïtieve AI-features toe aan zijn WordPress hosting. Gebruikers kunnen voortaan met behulp van AI het design en de structuur van hun website maken, alsmede unieke teksten en afbeeldingen genereren.

Over de MT1000
Het onderzoeksteam van het Amsterdam Centre for Business Innovation evalueert de prestaties van dienstverleners in 62 sectoren. De ranglijst wordt samengesteld op basis van de antwoorden van meer dan 5.000 zakelijke beslissers. Dit jaar verschijnt de MT1000 voor de achtste keer.

De onderzoekers beoordelen de klantvriendelijkheid, productkwaliteit en uitvoering van de diensten. Daarnaast wordt de Net Promoter Score (NPS) berekend, die aangeeft in hoeverre respondenten de dienstverlener zouden aanbevelen. Deze gegevens, gecombineerd met het aantal positieve beoordelingen per bedrijf, bepalen de eindscore.

Over STRATO STRATO is de betrouwbare webhoster voor iedereen die online succesvol wil zijn. Bij STRATO is webhosting fair en eenvoudig – zonder overbodige extra’s en tegen de beste prijs. Het productportfolio reikt van domeinnaam, e-mail, website en servers tot online marketingtools en de populaire cloud storage HiDrive. Naast het uitgebreide productaanbod profiteren klanten van flexibele contractlooptijden, een 30 dagen geld-terug-garantie en een bekroonde klantenservice.

Sinds zijn oprichting in 1997 is STRATO uitgegroeid tot een van de grootste hostingaanbieders in Europa, met meer dan 2 miljoen contracten en ruim 4 miljoen domeinnamen in beheer. STRATO heeft circa 500 medewerkers en twee ISO-gecertificeerde datacenters in Berlijn en Karlsruhe, met meer dan 100.000 fysieke en virtuele servers. STRATO AG is onderdeel van de beursgenoteerde IONOS Group SE.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0