Bedrijven & Organisaties

Greetz viert 20 jarig bestaan

Greetz

Greetz bestaat deze maand 20 jaar, een mijlpaal die bewijst dat verbinding belangrijker is dan ooit. Wat begon in 2004 met een vernieuwende ingeblikte postkaart, het zogenaamde “BliQje”, is uitgegroeid tot Greetz; het online platform met de grootste collectie kaarten en cadeaus. Met meer dan 100 miljoen verzonden kaarten bewijst Greetz wat de kracht is van een kaart en dat persoonlijke aandacht ook in het digitale tijdperk nog steeds een blijvende impact heeft.

VERBINDING: DE RODE DRAAD VAN GREETZ
Verbinding heeft de afgelopen twee decennia altijd centraal gestaan. Greetz helpt bij het versterken van relaties. Door er te zijn voor klanten op relevante momenten zodat zij deze extra bijzonder kunnen maken. Alleen al het afgelopen jaar zorgde Greetz ervoor dat 2,7 miljoen verjaardagen nét dat beetje extra werden gevierd, 168.000 huwelijken nog feestelijker werden en dat 129.000 mensen ‘dankjewel’ zeiden op een unieke manier. 1,9 miljoen Nederlanders gebruiken Greetz om hun dierbaren te laten weten hoe speciaal ze zijn. Naast de 107 miljoen kaarten heeft Greetz sinds de oprichting ruim 4 miljoen boeketten, 3 miljoen chocolade cadeaus en 3,5 miljoen ballonnen verzonden om die speciale momenten te vieren. Dit onderstreept de waarde van deze persoonlijke gebaren.

GREETZ, AL 20 JAAR MEER DAN EEN KAART
Nu de digitalisering een steeds grotere vlucht neemt en we steeds afhankelijker worden van onze beeldschermen en internet, blijft Greetz zich inzetten om mensen op een persoonlijke manier met elkaar te verbinden. Klanten kiezen voor Greetz omdat aandacht, liefde en connecties met anderen centraal staan. Dat blijkt uit interviews met een aantal klanten van het eerste uur. Zo zegt Linda Jansen, trouwe klant, hierover: “Wat Greetz voor mij zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen een dienst is, maar een manier om contact te houden en relaties te verdiepen, ook over lange afstanden.” Nancy Snijders, ook klant vanaf de start, voegt toe: “Na mijn ongeluk kreeg ik direct ballonnen en chocola van vrienden via Greetz. Het voelde heel warm en persoonlijk, en het gaf me echt het gevoel dat mensen aan me dachten, zelfs op een moeilijke dag.”

GREETZ: EEN TOEKOMST VOOR VERBINDING
Greetz heeft zich de afgelopen 20 jaar altijd laten leiden door de veranderende markt, digitalisering en innovaties. Uit het meest recente “Cards of the Future”-onderzoek blijkt de behoefte aan persoonlijke en gepersonaliseerde verbinding. De resultaten wijzen uit dat jongere generaties nog steeds veel waarde hechten aan het delen van oprechte boodschappen via gepersonaliseerde kaarten. Dit onderstreept het blijvende belang van het aanbieden van fysieke kaartopties.

Inmiddels personaliseert bijna de helft (46%) van Greetz klanten hun kaarten. Dat bewijst dat zij steeds meer waarde hechten aan het maken van unieke en persoonlijke kaarten met bijvoorbeeld foto’s, stickers en tegenwoordig zelfs met video’s of audioberichtjes. “Met het oog op de toekomst zullen we blijven innoveren in nieuwe technologieën, zoals AI-teksthulp, inzetten om al onze klanten, jong en oud, te helpen de juiste woorden te vinden en hun boodschappen nog persoonlijker en betekenisvoller te maken. aldus Christine, Country Manager bij Greetz.

In september, de maand met de meeste jarigen in Nederland, het perfecte moment voor Greetz om te vieren dat ze al 20 jaar zoveel meer zijn dan alleen een kaart. Ter ere van het jubileum is er een speciale collectie ontworpen om dit te vieren.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0